لوگو تخفیف هات

روش مدیریت هزینه های خود را بلد هستید؟! 18 روش + مثال عملی
زمان مطالعه : 13 دقیقه

روش مدیریت هزینه های خود را بلد هستید؟! 18 روش + مثال عملی

اگر سعی در صرفه جویی هزینه هایتان دارید، ممکن است اطلاع نداشته باشید که چگونه می توانید هزینه های خود را کاهش دهید. ما در این مقاله روش هایی را برای مدیریت هزینه های زندگی برایتان آموزش می دهیم. 
سعی کنید تعیین کنید که چقدر پول باید خرج کنید، اهداف خود را ایجاد کنید و برای کاهش هزینه های خود، هزینه های خود را تجزیه و تحلیل کنید تا از امروز پس انداز کنید. بودجه بندی و مدیریت هزینه ها به صورت روزانه، راهی است برای تنظیم در آمد و برنامه ریزی صحیح هزینه ها که از این طریق، شما می توانید بین در آمد و هزینه های خود تعادل ایجاد کنید.
مدیریت هزینه ها نیز یک فرایند دقیق برنامه ریزی و کنترل به صورت روزانه است. این اقدام مهم یکی از چالش برانگیزترین کارهایی است که در مدیریت مخارجتان می توانید به کار بگیرید. معمولاً تجزیه تحلیل مخارج و هزینه ها توسط نرم افزار مدیریت هزینه ها، می تواند کار شما را برای ثبت کردن هزینه ها و بررسی آنها نسبت به نوشتن آن، راحت تر کند. شما می توانید با مدیریت هزینه ها به صورت یک عادت و یا روتین روزانه، دید بهتری نسبت به بودجه دریافتیان داشته باشید. به این ترتیب خواهید دید که چه میزان پول در اختیارتان هست و این مبلغ، کی و کجا هزینه خواهد شد. استفاده از کد تخفیف نیز هزینه ها را کاهش خواهد داد.

 

فهرست مطالب

1.بهترین روش مدیریت هزینه های زندگی:

2.تهیه فهرستی از اولویت های هزینه های ماهانه:

3.روش های مدیریت هزینه ماهانه منزل:

4.یافتن یک راه حل بلند مدت برای مدیریت هزینه ها:

5.مدیریت هزینه های زندگی با پس انداز:

6.اپلیکیشن مدیریت هزینه ها:

7.خصوصیات برنامه مدیریت هزینه ها:

8. 5 اپلیکیشن برای مدیریت مالی شخصی:

9.بودجه بندی؛ روشی برای مدیریت هزینه های زندگی:

10.بهترین نوع مدیریت هزینه ماهانه:

11.مدیریت هزینه های زندگی با واقع بینی و صداقت:

12.چگونگی استفاده از نرم افزار مدیریت هزینه ها:

13.ویژگی های کاربردی اپلیکیشن مدیریت هزینه ها:

14.با اپلیکشن مدیریت هزینه ها، هزینه های سفر را مدیریت کنید:

15.تعیین هدف بودجه با نصب نرم افزار مالی:

16.جمع بندی چگونگی مدیریت و کنترل هزینه های زندگی:

 

 

مدیریت هزینه


بهترین روش مدیریت هزینه های زندگی:

اولین اقدامی که در شروع کار بایستی انجام شود کاهش هزینه های زندگی است. راه های بسیاری نیز برای کنترل و کاهش هزینه ها وجود دارد. برای مثال اگر مجرد هستید و تنها زندگی می کنید بهتر است برای کاهش مبلغ کرایه خانه، یک هم خانه پیدا کنید. همچنین با تنظیم مناسب وسایل سرمایشی و گرمایشی، وسایل برقی و ... می توانید تا مقدار قابل توجهی در هزینه های زندگیان صرفه جویی کنید. همین موارد خیلی کوچک و آسان می تواند نقش به سزایی در مدیریت ورودی های مالی و همچنین مخارج زندگیان ایفا کند.

تهیه فهرستی از اولویت های هزینه های ماهانه:

یکی از بهترین و مهمترین کارهایی که برای اینکه بخواهید امور مالی و هزینه های زنگیتان را سر و سامان دهید و درآمد و مخارج خود را مدیریت کنید، اولویت بندی هزینه ها است. داشتن درک صحیح از اولویت بندی کردن مخارج و فکر کردن به اینکه پول را چطور در جای مناسب خرج کنید، می تواند تغییرات چشمگیری در وضعیت مالی شما ایجاد کند. همچنین به شما کمک کند تا بقیه عمرتان انتخاب های مالی بهتری داشته باشید. برای مثال نیازهای ماهانه و ضروری افراد شامل هزینه هایی نظیر خرید غذا، پوشاک، پرداخت قبوض خدماتی و… است. مثلا خرید تلویزیون جز نیاز های اصلی افراد به حساب نمی آید زیرا یک خواسته است اما خرید مواد غذایی یک نیاز است.

هزینه ماهانه منزل


روش های مدیریت هزینه ماهانه منزل:

همانطور که در سطح جامعه هم شاهد آن هستیم برخی از افراد توانایی مدیریت بهتری در هزینه های ماهانه خانه خود دارند و به راحتی قادر به پس انداز کردن و مدیریت هزینه ماهانه زندگی خود هستند. اما در مقابل افرادی هم هستند که به سادگی نمی توانند حتی هزینه خوراک و پوشاک که جز نیاز های اولیه هست را مدیریت کنند. زمانی که در بازار به جستجوی کالا یا خدماتی هستید سعی کنید نگاهتان را کمی تغییر دهید. برای مثال اگر اهل خریدن اجناس برند و خارجی هستید و از آن ها استفاده می کنید می توانید دنبال جایگزین آن دسته از اجناس بروید که کیفیت مناسبی دارند. می توانید از اطرافیانتان و کسانی که از کالاهای داخلی استفاده می کنند هم برای شناخت جنس مناسب و با کیفیت بیشتر و قیمت کمتر کمک بگیرید.

 

یافتن یک راه حل بلند مدت برای مدیریت هزینه ها:

در مدیریت هزینه ها بهتر است راه هایی برای درآمدی مازاد و یا یک منبع دوم برای درآمدتان در قالب انجام یک کار جدید بیابید. شاید یافتن یک کار نیمه وقت یا فروش وسایل غیر ضروری و ... بتواند راهکاری مناسب برای این اقدام باشد. یکی از راه حل های مناسب جهت کنترل کردن بهینه زندگیتان، این است که پیش از پرداخت بدهی ها به فکر برآورده کردن نیازهای پایه ای خودتان برای خوراک، پوشاک، پرداخت قبوض و... باشید. با این کار شما می توانید یک اولویت بندی اصولی برای زندگی راحت، چه در حال و چه آینده در دست اقدام داشته باشید.

هزینه های زندگی


مدیریت هزینه های زندگی با پس انداز:

اولین اقدام برای مدیریت هزینه ها داشتن یک برنامه منظم و ثبت مخارج ها به صورات روزانه است. در روش مدیریت هزینه ها و حتی افزایش پولتان بهتر است پول اضافه ای که به دست شما می رسد حتما آن را سرمایه گذاری کنید. اجازه دهید پس انداز شما رشد کند. در روش پس انداز کردن شما قادر هستید مبلغ قابل توجهی را جمع آوری کنید اما در این روش پولتان برای ماه ها و هفته ها ثابت میماند و حتما ارزش خود را از دست میدهد. در این مواقع خوب است سرمایه گذاری را انتخاب و به اولویت زندگی خود تبدیل کنید. حتی اگر بودجه ی محدودی دارید، حتما ۱۰ درصد از مجموع درآمدهای خود را برای آینده ای بهتر و درخشان تر، سرمایه گذاری کنید. شما می توانید در هنگام خرید از فروشگاه های آنلاین مانند دیجی کالا، از کد تخفیف دیجی کالا استفاده کنید و مقداری از پول خود را از این طریق پس انداز کنید.

 

اپلیکیشن مدیریت هزینه ها:

امروزه استفاده از اپلیکیشن های حسابداری به عنوان یکی از رایج ترین روش های مدیریت هزینه ها و درآمد تبدیل  شده است. اگر شما هم به دنبال یک برنامه کاربردی و جامع برای مدیریت دخل و خرج خود هستید، می توانید این قبیل نرم  افزار ها را تهیه کنید. علاوه بر امکان مدیریت و بودجه بندی هزینه ها، می توانید حساب های بانکی، چک ها و اقساط وام های خود را هم مدیریت کنید. این اپلیکشن ها برای سیستم عامل های اندروید و iOS عرضه  می شود و از طریق مارکت های مختلف قابل دریافت و نصب است. این برنامه ها معمولا دارای واحدهای پولی مختلفی نظیر ریال، دلار، یورو، پوند و ... نیز می باشد.

برنامه مدیریت هزینه


خصوصیات برنامه مدیریت هزینه ها:

یکی از راه های خوب برای خارج شدن از چهار چوب الگوهای مالی قدیمی این است که برنامه مالی مشخصی داشته باشید و به نوعی مصارف و مخارج خود را بودجه بندی كرده تا بهتر بتوانید هزینه هایتان را مدیریت كنید. از ویژگی های جالب این اپلیکیشن ها این است که می توانید با این برنامه ها حساب های مختلفی ایجاد کنید و دخل و خرج روزانه خود را براساس نوع آن ها در برنامه ثبت کنید. تا در نهایت براساس تراکنش ها و آمارهای مالی کنترل بیشتری روی مخارج و پس انداز خودتان داشته باشید.

 

 مدیریت مالی

 

 5 اپلیکیشن برای مدیریت مالی شخصی:

در این قسمت به معرفی اپلیکیشن هایی برای مدیریت هزینه ها و پس انداز کردن می پردازیم:

  1. مینت (Mint) : یک اپلیکیشن خارجی رایگان مناسب برای بودجه بندی، قابلیت تنظیم هشدار برای قبض های آینده، قابلیت همگام سازی با دیگر آپ های بانکی و… است.
  2. پاکت‌گارد (PocketGuard) : این آپ خارجی نیز رایگان است و دارای امکاناتی مانند تعیین نامحدود اهداف مالی، قابلیت هشدار دهی و… است.
  3. کیف پول محک : یک اپلیکیشن ایرانی رایگان است که مانند یک حسابدار شخصی عمل می کند. از امکانات آن می توان به مواردی مانند ثبت هزینه ها و درآمد ها، قابلیت ارائه گزارش های کاربردی ماهانه، تنظیم هشدار و… است.
  4. فانوس : این آپ نیز ایرانی است و به صورت رایگان عرضه شده است و دارای امکاناتی مانند پس انداز هدفمند، معرفی سرمایه گذاری ها و… است.
  5. نی‌وٌو : آپ نی‌وٌو رایگان است و امکاناتی مانند بودجه بندی و مدیریت هزینه ها و درآمد ها، ابزاری مناسب برای پس انداز، اتصال به حساب های بانکی و… است.

 

بودجه بندی؛ روشی برای مدیریت هزینه های زندگی:

یکی دیگر از روش های کاهش هزینه های زندگی بدون اینکه ذره ای حتی بخواهید خود را محدود کنید آن است که به این مسئله آگاه باشید که طی یک ماه پول هایتان را چگونه خرج می کنید. اولین اقدام این است که کلیه خرید هایتان را از ریز تا درشت بنویسید، همچنین که بهتر است قبض کلیه خریدهایتان را نگه دارید. در این روش برای پیشگیری از به هم ریختگی که امکان دارد به وجود بیاید؛ برای مثال قبضتان را گم می کنید یا قلم و کاغذ در اختیار ندارید، امن ترین و راحت ترین کار این است که از نرم افزار مدیریت هزینه ها و یا اپلیکشن های مربوطه بهره مند شوید. با این کار همواره و در همه جا، بدون هیچ محدودیتی، امکان ثبت مخارجتان را در اختیار دارید.

بهترین نوع مدیریت هزینه

 

بهترین نوع مدیریت هزینه ماهانه:

یک سری هزینه های ماهانه خانواده نظیر نیاز های ضروری که به صورت دقیق هر ماه همچون هزینه خوراک، پوشاک و یا شارژ ماهانه ساختمان وجود داند. ولی برخی هزینه های زندگی قابل پیش بینی نیستند. به عنوان مثال؛ خراب شدن وسایل منزل یا خرابی ماشین و ... از مواردی است که واجب است برای آنها بودجه جداگانه ای در نظر گرفته و ماهانه آن را شارژ کنید و کمتر به مواردی همچون قرض از دیگران متوسل شوید. بعضی از خانواده ها یک صندوق اضطراری در منزل دارند و مبلغی را در آن جا نگهداری و یا پس انداز می کنند.

 

مدیریت هزینه های زندگی با واقع بینی و صداقت:

برای مدیریت صحیح هزینه های زندگی ابتدا بایستی پول هایتان را به درستی خرج کنید. به عنوان مثال امکان دارد برای شما پیش آمده باشد که فیلمی خریداری کرده اید و مدت هاست از زمان خرید شما گذشته و شما آن فیلم را ندیده اید یا اینکه در بهترین حالت آن را یک بار تماشا کرده اید. در این جور مواقع خوب است آن فیلم، کتاب و ... را با هزینه کمتری قرض بگیرید و استفاده نمائید. در این روش هم فضای خانه تان را بیهوده اشغال نکرده اید و هم در مقدار پولتان صرفه جویی کرده اید. اما در شرایطی که اطمینان دارید آن کالا و وسیله را واقعا نیاز دارید، آن جاست که می توانید حتما آن را خریداری کنید. همچنین می توانید برای خرید لوازم خانگی از تخفیفات ویژه لوازم خانگی و… استفاده کنید.

مدیریت هزینه ها


چگونگی استفاده از نرم افزار مدیریت هزینه ها:

امروزه اپلیکیشن و نرم افزار مدیریت هزینه های متعددی در دسترس می باشند که برخی از آن ها کاملا رایگان می باشد و برخی دیگر در نسخه ی پرمیوم آنها به صورت درون برنامه ای امکان پرداخت وجود دارد. اگر برای استفاده از این برنامه های کاربردی دچار شک و تردید هستید که مثلا اطلاعات حساب های بانکی خودتان را در این نرم افزار ها وارد کنید، بهتر است از نرم افزارهایی استفاده کنید که از شما می خواهند تا اطلاعات مالی تان را به صورت دستی وارد کنید. چنانچه ممکن است ثبت هزینه ها و همچنین تراکنش ها به صورت دستی کار راحتی نباشد اما در این روش خیالتان از بابت اطلاعاتی که وارد کرده اید آسوده خواهد بود. به دلیل اینکه اطلاعات حساب های اینترنتی شما در اختیار نرم افزار مدیریت هزینه ها قرار نخواهد گرفت.

 

ویژگی های کاربردی اپلیکیشن مدیریت هزینه ها:

برای اینکه مخارج و درآمد های خود را به شیوه ای متفاوت و مدرن مدیریت کنید، نرم افزار های محاسبه دخل و خرج یک انتخاب عالی و مناسب می تواند باشد. یکی از مزایای استفاده از این برنامه های کاربردی می توان به گزارش گیری منظم از هزینه ها و درآمد ها با نمایش آمار، نمودار و چارت اشاره نمود. در این روش امکان ثبت سریع هزینه ها و درآمد ها، همچنین ثبت بودجه برای هزینه و درآمد ها که همان مدیریت بودجه است وجود دارد. از دیگر ویژگی های کاربردی این نرم افزار این است که امکان مدیریت چک ها، مدیریت اقساط، مدیریت بدهی و... در آن وجود دارد. معمولا به کار گیری این برنامه و نرم افزار ها و استفاده از آن ها راحت است و یک رابط کاربری بسیار ساده و روان محسوب می شوند.

هزینه های سفر


با اپلیکشن مدیریت هزینه ها، هزینه های سفر را مدیریت کنید:

یکی از مهمترین کارهایی که پیش از سفر که باید انجام شود، تعیین بودجه جداگانه و در عین حال مدیریت هزینه های سفر در یک بازه زمانی است. برای مثال در زمان برنامه ریزی و تعیین بودجه، باید مواردی نظیر اقامت، خدمات تور و حمل و نقل را در نظر بگیرید. چنانچه جز آن دسته افرادی هستید که اهل گردش و سفر هستند، تا آن جایی که امکان دارد، زمان های را برای مسافرت رفتن انتخاب کنید که در زمانهای شلوغی نباشد. به دلیل اینکه بعد از این زمان ها می توانید سفر و استفاده از خدمات را با هزینه های خیلی کمتری اجرا کنید. در طول سفر هم، با استفاده از اپلیکشن مدیریت هزینه ها می توانید همه هزینه ها و خرید هایتان را ثبت کنید تا اینکه با بودجه ای که برای سفر در نظر گرفته اید هماهنگ باشید و بیش از آن خرج نکنید.

 

تعیین هدف بودجه با نصب نرم افزار مالی:

بودجه ای که در نظر می گیرید فقط برای مدیریت هزینه ها و مخارجتان نیست بلکه باید در جهت پس انداز کردن برای اهدافی همچون خرید خانه، ماشین و... بودجه ای را کنار بگذارید. برای بهتر انجام شدن هدفتان می توانید یک نرم افزار مالی شخصی روی کامپیوتر و یا تلفن همراهتان نصب کنید. این روش می تواند برای وارد کردن اصولی و صحیح کلیه مخارج و پس انداز هایتان نیز مناسب باشد. در غیر اینصورت، یعنی با ننوشتن و یا ثبت نکردن هزینه هایتان، جزئیات مخارج و خرید کردن ها از دستتان خارج می شود و هر ماه بیشتر از آنچه که در می آورید خرج خواهید کرد.

پس انداز پول

جمع بندی چگونگی مدیریت و کنترل هزینه های زندگی:

مدیریت و کنترل هزینه های خانه نخستین گامی است که می توان برای رسیدن به هدف های بزرگتر مالی در زمینه سرمایه گذاری انجام داد. هزینه هایی همچون هزینه رفت و آمد، هزینه خوراک، هزینه بهداشت و نظافت، هزینه لباس و پوشاک و شارژ ماهانه ساختمان از اصلی ترین هزینه هایی هستند که باید بودجه بندی و مدیریت مناسبی را در ارتباط با آنها انجام دهید. برای اولویت بندی هزینه ها بهتر است که یک زمان مشخص برای رسیدن به آن هدف تعیین کرده و به صورت ماهانه تا رسیدن به این هدف آن را دنبال کنید. همواره باید بدانید که آنچه از بودجه بندی خود انتظار دارید همیشه در حال تغییر است. به همین دلیل هم باید مبلغی را برای تغییر در هزینه ها و درآمدتان در نظر داشته باشید که با این کار به نوعی تعادل در زمینه دخل و خرج خود دست پیدا می کنید.

مطالب اخیر

برچسب :
طلایی
جدیدترین کوپن ها و کدهای تخفیف
ارسال نظرات
لوگوی سفید تخفیفهات

چرا تخفیف هات ؟ علاوه بر مزایایی که در پایین به آن اشاره خواهیم کرد باید عنوان کنیم ما در تخفیف هات، تخفیف و کد تخفیف را به شما نمی فروشیم بلکه آن را به شما هدیه می دهیم و همین که شما از خدمات سایت تخفیف هات استفاده می کنید بزرگترین افتخار ما به شمار می رود. همه ی خدمات تخفیف هات رایگان است. با تخفیف هات همه چیز برای شما ارزونتره. در تخفیف هات صحت همه کد ها تست شده و همواره پاسخگوی شما هستیم. هدف ما در تخفیف هات جلب رضایت شما مشتریان عزیز و فراهم کردن یک بستر مناسب برای خرید اینترنتی ارزان و مقرون به صرفه می باشد. کارشناسان ما در هر ساعت شبانه روز شنوای نظرات و پیشنهادات سازنده شما می باشند.

خدمات مشتریان
تماس با ما
لوگو اینماد
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به گروه تخفیف هات می باشد